TTN Lunar Coverbillede - Aarhus (1)

Leeeet’s GO!

GO (eller Golang) er et programmeringssprog udviklet af Google. Det er et sprog, som bruges til programmering på tværs af store netværksservere og store distribuerede systemer. Mange af de helt store tech-virksomheder bruger det - f.eks. Google, Netflix, Twitch og Twitter 🚀

Det er et af de hurtigst-udviklende sprog, der findes, og flere siger, at “GO is the future of application development” - men hvorfor? Hvad kan GO, som de andre sprog ikke kan? Og hvordan ser man egentlig sproget udvikle sig i fremtiden? 🤔

Det kan du blive klogere på til denne Tech Talent Night, som vi afholder i samarbejde med den danske fin-tech virksomhed, Lunar, som også har GO som en del af deres tech-stack.

Til dette event kan du møde Jesper fra IT Minds, som vil give en introduktion til GO, herunder hvorfor sproget bliver mere og mere populært, hvordan det adskiller sig fra andre programmeringssprog, og hvornår det giver mening at bruge GO.

Du får også lov at møde Bjørn fra Lunar, som vil fortælle om, hvordan Lunar har bygget en moderne bank med Cloud Native-teknologier og er gået fra en lille Ruby on Rails monolit til en distribueret microservice arkitektur skrevet i GO. Bjørn vil desuden gennemgå, hvorfor Lunar i starten af sin Microservice-rejse satsede på netop GO - og i hvilke andre sammenhænge, Lunar benytter GO 🏦

Tilmelder du dig inden d. 13. april, så er du automatisk med i konkurrencen om et par Jabra Elite 45h høretelefoner! Vinderen bliver kontaktet direkte på den mail, som man benytter i tilmeldingsformularen.

Tilmeld dig allerede nu, så du sikrer en plads!

 

Tech Talent Night dato
Hvornår:
Tirsdag d. 26. april fra kl. 16:30-18:30.
Kom gerne 5 min. før, så du kan snuppe en kop kaffe, inden vi starter.
Tech Talent Night hvor
Hvor:

Peter Bøgh Andersen auditoriet, IT-byen Katrinebjerg. Addresse: Finlandsgade 21, 8200 Aarhus. Auditoriet er beliggende her.

Tech Talent Night deltagere
Deltagere:
Eventet er for dig, der er it-studerende og er nysgerrig på, hvad GO er og måske tidligere har prøvet kræfter med GO. Du behøver ikke have kendskab til GO for at deltage i dette event - vi skal nok give dig en god intro til sproget.

Tech Talent Night forplejning

Forplejning:
Kaffe, snacks og sandwich til aftensmad, så du kan holde et stabilt blodsukker under hele eventet 😉 

Du møder 👇

 

Jesper, Senior Software Developer, IT Minds

Jesper Berg Axelsen er Senior Software Developer hos IT Minds. Han har en bachelor i Software fra Aalborg Universitet. Til daglig arbejder han meget med Kubernetes og Cloud Native-projekter for IT Minds' kunder. Mange af disse projekter er implementeret i GO, hvorfor han har udviklet en naturlig interesse for programmeringssproget.

Jesper cirkel

 

Bjørn, Web Architect, Lunar

Bjørn Hald Sørensen arbejder som Web Architect hos Lunar - og har faktisk tidligere arbejdet hos IT Minds i Aarhus fra 2015-2017. Han er uddannet IKT Diplomingeniør fra Aarhus Universitet. Bjørn skrev den første Lunar-service i GO, som stadig kører den dag i dag og supporterer over 150 udviklere i deres daglige GO-udvikling med libraries, viden og dokumentation.
 
Bjørn cirkel
 

Programmet tirsdag d. 26. april fra kl. 16:30-18:30 ⏰

  • Kl. 16:30 - 16.35: IT Minds byder velkommen
  • Kl. 16:35 - 17:10: Oplæg fra Jesper fra IT Minds: Introduktion til GO. Hvad kan GO, som de andre sprog ikke kan? Og hvordan ser man egentlig sproget udvikle sig i fremtiden? 
  • Kl. 17:10 - 17:15: Kort pause - vi tanker op på kaffe og snacks.
  • Kl. 17:15 - 18:00: Oplæg fra Bjørn fra Lunar: Hvordan benytter Lunar GO og hvorfor valgte Lunar i starten af deres Microservice-rejse at satse på netop GO?
  • Kl. 18:00 - 18:30: Aftensmad (på IT Minds' regning), hygge og networking.

 

Tilmeld dig eventet i Aarhus tirsdag d. 26. april 👇